Општински вестиСкопје

Без вода дел од Козле, Жданец и Нерези

оради скината цевка на ул.Жданец бб, без вода попладнево се корисниците на дел од ул.Козле, Жданец и Нерези.

Скопје, 1 јуни 2021 (МИА) – Поради скината цевка на ул.Жданец бб, без вода попладнево се корисниците на дел од ул.Козле, Жданец и Нерези.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 12:15 часот до санација на дефектот, информираат од ЈП Водовод и канализација – Скопје.

Back to top button
Close
Close