Општински вестиСкопје

Без вода дел од Центар

Заради дефект на приклучна цевка на ул. „Пролет“ во скопската општина Центар, прекинато водоснабдување денеска ќе имаат корисниците на улиците „Стив Наумов“, „Тетовска“, „Јосиф Јосифовски Свештарот“, „Славеј Георгиевски - Шнајдерот“ и дел од населбата Пролет.

Скопје, 5 септември 2020 (МИА) – Заради дефект на приклучна цевка на ул. „Пролет“ во скопската општина Центар, прекинато водоснабдување денеска ќе имаат корисниците на улиците „Стив Наумов“, „Тетовска“, „Јосиф Јосифовски Свештарот“, „Славеј Георгиевски – Шнајдерот“ и дел од населбата Пролет.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување со активностите, информираат од Од ЈП Водовод и канализација.са/

Back to top button
Close
Close