Општински вестиСкопје

Без струја утре општините Ѓорче Петров и Кисела Вода

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа утре без напојување со електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините Кисела Вода и Ѓорче Петров, соопштуваат од РЦУК - Скопје.

Скопје, 23 јуни 2020 (МИА) – Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа утре без напојување со електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините Кисела Вода и Ѓорче Петров, соопштуваат од РЦУК – Скопје.

Во периодот од 07:30 до 08:30 часот без струја ќе бидат корисниците од ул. „Христо Татарчев“ бр. 21А., Општина Кисела Вода.

Во периодот од 09:00 до 11:00 часот струја ќе немаат корисниците од ул. „Христо Батанџиев“ згр. 13, ул. „Мајски Манифест“ од бр. 1 до бр. 15, ул. „Христо Батанџиев“ бр. 11, бр.80, зграда 11 и зграда 15 на ул. „Христо Батанџиев“, Општина Ѓорче Петров, а од 12:00 до 14:00 часот дел од корисниците од ул. „Радушка“ (објекти до Парк во Ѓорче Петров), ул. „Христо Батанџиев“ од бр. 1 до бр. 21, Општина Ѓорче Петров.фф/лв/

Back to top button
Close
Close