Скопје

Без струја утре делови од општините Центар, Шуто Оризари, Ѓорче Петров, Сарај, Карпош и Кисела Вода

Без напојување со електрична енергија утре неколку часа ќе останат корисниците од општините Центар, Шуто Оризари, Ѓорче Петров, Сарај, Карпош и Кисела Вода.

Скопје, 18 февруари 2020 (МИА) – Без напојување со електрична енергија утре неколку часа ќе останат корисниците од општините Центар, Шуто Оризари, Ѓорче Петров, Сарај, Карпош и Кисела Вода.

Од 08:30 до 15 часот без струја ќе бидат корисниците од ул.„Белградска“, а од 08:30 до 15:30 часот, корисниците од дел од улиците „Козара“ и „Шарски Одреди“ во Општината Центар.

Без струја од 9 до 11 часот ќе бидат корисниците од делови од улиците „Хаџи Јован Шишков“, „Демирхисарска“, „Индира Ганди“, како и објектите на Амбулантата и Детската Градинка во Општината Шуто Оризари, од 9 до 13 часот, корисниците од поголемиот дел од с. Волково во Општината Ѓорче Петров, од 9 до 14 часот, корисниците од ул.„6“ во селото Сарај во Општината Сарај, а од 10:30 до 15 часот, корисниците од ул.„Козле“ од бр. 106 до бр.132. во Општината Карпош.

Од 11 до 13:30 часот без струја ќе бидат корисниците од дел од ул.„Герника“ и објектите околу Железничка станица – Драчево во Општината Кисела Вода, а од 12 до 14 часот корисниците од делови од улиците „Виничка“, „Црнок“, „Индира Ганди“ и Вашингтонска во Општината Шуто Оризари. рп/вј/

Back to top button
Close
Close