0_Македонија.ПорталОпштински вестиСкопје

Без струја утре делови од четири скопски општини

Без струја утре повеќе улици низ Скопје, помеѓу кои: „Лазар Поп Трајков“ во Гази Баба, „Благоја Гојан“ во Кисела Вода, „Венјамин Манчуковски“ во Аеродром, село Патишка Река, Карст Јаболци, како и викендиците во село Држилово во Сопиште, информираат од ЕВН Македонија.

Скопје, 4 февруари 2021 (МИА) – Без струја утре ќе бидат повеќе улици низ Скопје, помеѓу кои: „Лазар Поп Трајков“ во Гази Баба, „Благоја Гојан“ во Кисела Вода, „Венјамин Манчуковски“ во Аеродром, село Патишка Река, Карст Јаболци, како и викендиците во село Држилово во Сопиште, информираат од ЕВН Македонија.

Прекинот на струја кај корисниците од ул. „Лазар Поп Трајков“ бр.19. ќе биде во периодот од 9 до 11 часот. Од 9 до 12 часот ќе има прекин на струја кај корисниците од ул. „Благоја Гојан“, лоцирани под детското игралиште во Кисела Вода. На ул. „Венјамин Манчуковски“ бр.5. во Аеродром, прекин на струја ќе има од 9 до 13 часот, а во село Патишка Река, Карст Јаболци, како и викендиците во село Држилово во Сопиште од 9.50 до 14 часот. ар/лв/

 

Таг
Back to top button
Close
Close