Дописници МКДОпштински вести

Без проблеми почна учебната година во штипските основни и средни училишта

Почна новата учебна година за учениците од прво до трето одделение во училиштата, додека за останатите ученици во погорните одделенија во штипските основни и средни училишта наставата почна од дома пред компјутер.

Back to top button
Close
Close