0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталПолитика

Без одвојување од Албанија потешко до ЕУ преговори за Северна Македонија утре

Нема напредок во позициите на земјите членки на ЕУ за отворањето преговори со Албанија и Северна Македонија по вечерашниот амбасадорски состанок во Луксембург.

Back to top button
Close
Close