0_Web_АктуелноBiznis.SlajderБизнисБизнис.ПорталЕкономија

Бесими: Стотици илјади граѓани и илјадници фирми го очекуваат ребалансот и четвриот пакет мерки

Финансиска поддршка за децата без родители, мапирање стратешки индустриски сектори во регионот на Охрид, изградба на дел од третиот крак за водснабдителен систем во село Липково и водоснабдување во Мала Речица, довршување на филтер станицата во Штип и Карбинци, реставрација на мост во село Уланци, дополнителни средства за одржување археолошки локалитети и средства за организација на резервни офицери.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close