BiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Besimi: Rritje prej 4 për qind vitin e ardhshëm dhe kornizë afatmesme për propozim-buxhetin e vitit 2021

Rritje prej 4 për qind për vitin e ardhshëm sipas skenarit bazë të përpunuar nga Ministria e Financave, njoftoi ministri i Financave Fatmir Besimi. Buxheti vitin e ardhshëm do të jetë një buxhet për rimëkëmbjen, i përgatitur në kornizë afatmesme, ndërsa në afatmesëm do të punojë në konsolidimin fiskal.

Back to top button
Close
Close