0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Besimi: Ribalansi është në Kuvend, nga java e ardhshme implementim i pakos së katërt të masave

Ribalansin e Buxhetit që sot e konfirmoi Qeveria dhe e dorëzoi tek Kuvendi, ministri i Financave, Fatmir Besimi pret të sillet deri në javën e ardhshme dhe të fillojnë të implementohen masat nga pakoja e katërt e masave ekonomike.

Back to top button
Close
Close