0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomiMakedonija.Slajder

Besimi: Realizimi i shpenzimeve kapitale në tremujorin e parë më mirë se vitin e kaluar me 51,5 për qind, nga 1 prilli zbatohet edhe mekanizmi KAPEF

Realizimi i shpenzimeve kapitale në tremujorin e parë është më i mirë krahasuar me atë periudhë të vitit të kaluar. Në tre muajt e parë kemi një realizim total prej 19,5 për qind, që është 51,5 për qind më shumë se ajo periudhë e vitit të kaluar, vlerësoi Ministri i Financave Fatmir Besimi, i cili tha se mekanizmi i ri i quajtur KAPEF për realizimin e investimeve kapitale tashmë po aplikohet dhe se për ata përdorues të buxhetit ku minimumi i parashikuar i 15 për qind nuk është realizuar, janë të rezervuara mjetet e parashikuara.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close