BiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Besimi: Qëndrime të pavarura dhe kontroll më i madh mbi financat publike me themelimin e Këshillit fiskal

Kontroll më të madh dhe sigurim të qëndrimeve të pavarura, objektive dhe profesionale mbi buxhetin dhe strategjinë fiskale do të sigurojë Këshilli fiskal, i cili parashikohet të përcaktohet me ligjin e ri për buxhete. Në debatin publik për këtë ligj, Ministri i Financave, Fatmir Besimi theksoi se këshilli do të zgjidhet nga Kuvendi dhe se do të bëhet fjalë për ekspertë të pavarur në fushën e financave publike, makroekonomisë ose ekonomisë.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close