0_Web_Ballina - SllajderBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Besimi: Normë më të ulët interesi për euroobligacionin nga më shumë vende evropiane me rejting më të lartë kreditor

Norma e interesit e euroobligacionit të tetë në vend me vlerë prej 700 milionë euro, e cila është emetua këtë javë, është më e ulët se shumë vende, të cilat janë pjesë e Bashkimit Evropian ose të cilat kanë rejting më të mirë kreditor, si Kroacia, Turqia dhe Serbia, porositi sonte ministri i Financave, Fatmir Besimi.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close