0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - SllajderEkonomiKorrespondentë MKDLajme nga komunat

Besimi: Në tremujorin e parë do të shihen efektet nga masat për stabilizim të ekonomisë

- Tashmë në tremujorin e parë të vitit 2021 do të shihen efektet nga masat të cilat Qeveria përmes buxhetit shtetëror i ndërmerr me qëllim që të stabilizohet ekonomia në gjendje krize, vlerësoi sot nga Tetova, ministri i Financave, Fatmir Besimi i cili mori pjesë në promovimin e automjeteve për transport publik në qytet. Ai përkujtoi se do të ketë edhe mjete të tjera për pakon e masave për vitin 2021 krahas 85 milionë euro nga buxheti i shtetit për mbështetje të ekonomisë, sektorit shëndetësor dhe kategorive sociale të cilët i ndjejnë efektet nga kriza e kovidit.

Back to top button
Close
Close