0_Web_Ballina - SllajderBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Besimi: Kriza ekonomike përfundon edhe sipas skenarit pesimist

Pas tremujorit të parë të vitit 2021, do të fillojnë të dobësohen efektet nga kriza shëndetësore dhe në përputhje me këtë do të fillojë të kthehet besimi i investuesve si dhe të zvogëlohet kujdesi i tepërt i konsumatorëve që do të rezultojë me shkallë të rritjes ekonomike prej 4.1 përqind, në pajtim me skenarin bazë. Edhe nëse ndodh një skenar pesimist, pra zgjatja e pandemisë, ata përsëri do ta përfundonin vitin me një normë pozitive të rritjes ekonomike, tha ministri i Financave Fatmir Besimi.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close