0_Web_Ballina - SllajderBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomiMakedonija.Slajder

Besimi: Fjala kyçe në Propozim-buxhetin për vitin 2021 është shëndet, shëndeti është më i rëndësishëm, ekonomi e shëndoshë dhe financa të shëndosha

„Shëndet“ është fjala kyçe për propozim-buxhetin për vitin 2021, meqë ajo që është më e rëndësishme dhe më parësore është shëndeti i qytetarëve, ekonomia e shëndoshë dhe financat dhe shoqëria e shëndoshë në përgjithësi.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close