BiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Besimi: Buxheti në kondicion stabil, me trend të mirë të realizimit të të ardhurave, dalëngadalë po rikthehet aktiviteti ekonomik

Buxheti është në kuadër të projektimeve. Ai është në kondicion stabil dhe në asnjë moment gjatë krizës nuk është vënë nën pikëpyetje likuiditeti i buxhetit, ndërsa të gjitha masat të cilat janë ndërmarrë e rritën likuiditetin në ekonomi dhe do të vazhdojmë me propozim-masa për përmirësimin e kondicionit të ekonomisë dhe vitin ta përfundojmë me shkallë pozitive siç është planifikuar, prej 4,1 për qind.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close