0_Maqedoni.PortalPolitikë

Bërnz: Vetoja e Bullgarisë sjell rrezik jo vetëm për Maqedoninë e Veriut, por edhe për BE-në dhe procesin e zgjerimit

Jemi të zhgënjyer me veton e Bullgarisë për një sërë arsyesh, së pari sepse besojmë se Maqedonia e Veriut ishte e gatshme të fillonte procesin e hapjes dhe mbylljes së kapitujve me BE-në, deklaroi ambasadorja amerikane në vend Kejt Mari Bërnz.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close