Европа

Берлинската полиција со водни топови кон демонстрантите

Берлинската полиција, засилена со полициски единици од цела Германија, распоредени денеска во голем дел од центарот на Берлин, употреби водни топови врз демонстрантите кои протестираат против рестриктивните мерки на Владата.

Back to top button
Close
Close