0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Benzina lirohet për gjysmë denari, ndërsa dizeli për një denar

Benzinat nga mesnata lirohen për gjysmë denari, ndërsa dizeli dhe Vaji ekstra i lehtë për amvisëri për një denar, vendosi sot Komisioni rregullator për energjetikë.

Back to top button
Close
Close