СветСвет.Портал

Белгија ликвидира агенција на Исламска држава

Белгија успеа да ја „уништи“ таканаречената новинска агенција „Амак“ на терористичката група Исламска држава (ИД), јавија локалните медиуми.

Back to top button
Close
Close