ЕвропаЕвропа.Портал

Белгија избрана за оперативно седиште за кибер безбедност на ЕСА

Министерскиот совет на Европската вселенска агенција (ЕСА) денеска го избра градот Реди во Белгија за свое седиште каде ќе се наоѓа главниот оперативен центар во областа на кибер безбедноста

Back to top button
Close
Close