СветСвет.Слајдер

Белата куќа бара една милијарда долари за евакуација на соработниците од Авганистан

Белата куќа побара од Конгресот да одобри една милијарда долари за евакуација на Авганистанците, кои работат за американскиот контингент односно за  преведувачи и соработници кои ризикуваат да бидат убиени по повлекувањето на САД по 20-годишна интервенција во Авганистан

Back to top button
Close
Close