0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Bekteshi: Zgjatet afati i fundit për aplikim për grante për agjencitë e udhëtimit, restorantet e dasmave, këndet e lojërave dhe klubet e natës

Ministria e Ekonomisë ka vendosur të zgjasë për një javë afatin për të aplikuar për thirrjet publike për grante për agjencitë e udhëtimit, këndet e lojërave, restorantet e dasmave, klubet e natës, udhëheqësit turistik dhe kthimin e taksës turistike, të cilat janë pjesë e Pakos së katërt të masave të Qeverisë për të mbështetur sektorin e turizmit dhe hotelierisë, tha sonte ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi.

Back to top button
Close
Close