BiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Bekteshi në takim me menaxhmentin e OEMVP-së

Përforcimi i bashkëpunimit  midis Odës Ekonomike të Maqedonisë Veriperëndimore (OEMVP) dhe Ministrisë së Ekonomisë, në pjesën e krijimit të masave dhe politikave  për përmirësim  të kushteve  për punë të kompanive, ishte qëllimi nga takimi i sotëm i punës  së ministrit të Ekonomisë Kreshnik Bekteshi me kryetarin e LOEMVP-së Nebi Hoxha,  nënkryetarët Arsim Papraniku, Ejup Abdullai dhe anëtarja e Odës, Qanije Selimi.

Back to top button
Close
Close