0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Bekteshi: Masa e vauçerëve për turizëm vendor do të vazhdojë vitin e ardhshëm

Masa e vauçerëve për turizëm vendor do të vazhdojë edhe vitin e ardhshëm, për çka fondet tashmë janë siguruar në Buxhetin e Ministrisë së Ekonomisë, deklaroi ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi në emisionin debatues "Dhe çfarë tani" në Kanalin e parë në TVM.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close