BiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Bekteshi: Ligji për mbështetjen financiare për pagimin e pagave do të votohet nesër, punëdhënësit do të jenë në gjendje të aplikojnë deri më 30 prill për dy muaj në të njëjtën kohë

Afati për të aplikuar për masën për mbështetje financiare për pagimin e pagave për muajt shkurt dhe mars është zgjatur deri më 30 prill, dhe e reja është se punëdhënësit do të jenë në gjendje të aplikojnë për të dy muaj në të njëjtën kohë. Sapo që Ligjet të miratohen nga deputetët dhe të shpallen në Gazetën Zyrtare, ato menjëherë do të hyjnë në fuqi, e cila do të fillojë zbatimin e masave, tha ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close