BiznesBiznes.PortalEkonomiVideo deklaratë

Bekteshi: Efektet e dyerve të hapura të NATO-s do të ndjehen edhe në sektorin e turizmit

Me një urim drejtuar qytetarëve të Republikës së Maqedonisë me rastin e nënshkrimit të protokollit për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO, Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi filloi konferencën për shtyp, duke prezentuar masat dhe aktivitetet e përfshira në Programin për zhvillimin e turizmit për këtë vit.

Back to top button
Close
Close