BallkanBallkan.Portal

BeH do të pranojë fëmijë dhe gra që qëndrojnë në territorin e SHI-së

Në Bosnje e Hercegovinë deri në fund të kësaj jave do të arrijnë 16 fëmijë dhe tetë gra të cilët kanë qëndruar në territorin e kontrolluar nga Shteti Islamik në Siri dhe në Irak, pretendojnë burime nga shërbimet e sigurisë boshnjake.

Back to top button
Close
Close