Svet.SlajderБалкан

Бечиќ: За доброто на Црна Гора да се издигнеме над личните и партиските интереси

Претседателот на Парламентот на Црна Гора, Алекса Бечиќ, денеска изјави дека интересот на Црна Гора и нејзините граѓани мора да биде приоритет кој нема алтернатива и дека затоа е потребно сите актери заедно да се издигнат над личните и партиските интереси.

Back to top button
Close
Close