EvropëSvet.Slajder

BE: Koordinim më i mirë për gjendjen shëndetësore dhe lirinë e lëvizjes

Këshilli i ministrave të BE-së për çështjet e përgjithshme ka mbështetur thirrjen për koordinim, komunikim dhe harmonizim më të mirë të masave të nevojshme për të mbrojtur shëndetin publik gjatë valës së dytë të epidemisë Kovid-19 në Evropë.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close