EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

BE kërkon vendet-anëtare t’ua shpjegojnë qytetarëve çfarë është distanca sociale

ashkimi Evropian sot kërkoi prej vendeve anëtare më mirë t'ua shpjegojnë qytetarëve të tyre se çfarë është distanca sociale dhe rregullat higjienike.

Back to top button
Close
Close