0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeShoqëri

BE-ja me mbështetje të trasformimit digjital të vendeve nga Ballkani Perëndimor

Një nga katër prioritetet e Planit investues dhe ekonomik për Ballkanin Perëndimor (EIP) do të jetë mbështetja e transformimit digjital të Ballkanit Perëndimor dhe përforcimi i potencialit të tij si shtytës i rritjes ekonomike dhe prosperitetit në rajon përmes përmirësimit të qasjes deri te shërbime dhe gjërat digjitale, qëndron në përgjigjen zyrtare nga Komisioni Evropian (DG Connect) në shkrimin e Institutit për menaxhim të mirë dhe perspektiva euro-atlantike në suaza të konsultimit publik në lidhje me "BE dekadën digjitale - qëllime digjitale për vitin 2030".

Back to top button
Close
Close