EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

BE-ja kërkon ndërprerje urgjente të aktiviteteve ushtarake në Nagorno Karabah

- BE-ja bëri thirrje për ndërprerje urgjente të aktiviteteve ushtarake dhe kthim të pakushtëzuar të bisedimeve në Nagorno Karabah.

Back to top button
Close
Close