EvropëSvet.Slajder

BE-ja i vazhdoi sanksionet për Rusinë për shkak të sulmeve kibernetike

Këshilli i Bashkimit Evropian për një vit i ka vazhduar sanksionet për disa qytetarë dhe organizata nga Rusia për shkak të pjesëmarrjes në krim kompjuterik.

Back to top button
Close
Close