EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

BE-ja e shqetësuar për shkak të sjelljes së Rusisë ndaj organizatave joqeveritare

BE-ja sot ka shprehur mospajtim të fuqishëm ndaj vendimit të autoriteteve ruse për të përfshirë Qendrën e Pragës për shoqërinë civile dhe Shoqatën e shkollave për studime politike të Këshillit të Evropës në listën e saj të "organizatave të padëshirueshme".

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close