EvropëEvropë.Portal

BE-ja bllokoi dërgesë të vaksinave të kompanisë AstraZeneka në Australi

Komisioni Evropian dhe Italia kanë bllokuar një dërgesë të vaksinave të kompanisë AstraZeneka për në Australi, pasi ky prodhues nuk i ka plotësuar obligimet nga marrëveshja me BE-në.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close