EvropëEvropë.Portal

BE: Është përgatitur marrëveshje teknike për bregzitin, pritet Qeveria e Britanisë së Madhe

Marrëveshje e përkohshme teknike për Bregzitin sot pasdite në Bruksel ishte në masë të madhe e përgatitur dhe pritej përkrahje e përgjithshme, deklaroi një përfaqësues anonim i Bashkimit Evropian.

Back to top button
Close
Close