0_Sport,PortalBasketboll

Basketbollistët maqedonas i fillojnë kualifikimet për Kupën e Botës kundër Zvicrës dhe Sllovakisë

Ekipet kombëtare të basketbollit të Zvicrës dhe Sllovakisë do të jenë kundërshtarët e basketbollistëve maqedonas në para kualifikimet për Kupën e Botës në vitin 2023, kjo u vendos këtë pasdite me hedhjen e shortit në selinë e FIBA në Berlin.

Back to top button
Close
Close