0_MIA Investigon.PortalE përzgjedhur

Bashkimi Evropian është pas në garën me vaksinimin

Pronësia e vaksinave gjithashtu ka implikime gjeopolitike. Shtetet e Bashkuara, Kina dhe Rusia po luftojnë për ndikim në botë. Sipas analizës së gazetës gjermane "Handelsblatt", vetëm Evropa nuk ka asgjë për të ofruar.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close