BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Bashkëshortja e kryeministrit armen do të marrë pjesë në stërvitje ushtarake, do të shkojë në front

Ana Hakobijan, gruaja e kryeministrit armen Nikoll Pashinjan, njoftoi se nga sot ajo do të marrë pjesë në trajnime ushtarak, së bashku me 12 gra të tjera, dhe do të shkojë në Karabah.

Back to top button
Close
Close