0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Bashkëpunimi rajonal si faktor i rëndësishëm për rimëkëmbjen e turizmit

Zakonet e  udhëtimit  kanë ndryshuar nën ndikim  të krizës Kovid-19. Turistët udhëtojnë në grupe më të vogla, në vende më pak hulumtuese si parqet nacionale, malet dhe vendet rurale dhe duan të hulumtojnë  përvoja lokale dhe ushqim. Vendet e Ballkanit Perëndimor kanë  pasuri të tilla natyrore dhe traditë, ky është moment i rëndësishëm për bashkëpunim të përforcuar rajonal.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close