Uncategorized

Bashkëpunim midis Ministrisë së Mbrojtjes dhe Universitetit “Goce Dellçev”-Shtip

Konferencë për shtyp me rastin e bashkëpunimit midis Ministrisë së Mbrojtjes dhe Universitetit "Goce Dellçev"

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close