Fotoservis

Bashkëpunim ekonomik mes Maqedonisë së Veriut dhe Austrisë

Oda ekonomike e Maqedonisë mbajti konferencë për shtyp me temë "Si deri te bashkëpunimi më i madh ekonomik mes Republikës së Maqedonisë së veriut dhe Republikës së Austrisë?"

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close