ЕвропаЕвропа.Портал

Барние: Тешко до решение со Лондон

Преговарачот на ЕУ за Брегзит Мишел Барние, изјави денеска во Берлин дека како што сега стојат нештата „тешко“ дека ќе се дојде до договор со Велика Британија, и покрај новите предлози од Лондон.

Back to top button
Close
Close