EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

Barnie: Marrëveshja tregtare mes BE-së dhe Britanisë së Madhe është lehtësim

- Negociatori evropian për Bregzitin, Mishell Barnie sot deklaroi se arritja e marrëveshjes tregtare me Britaninë e Madhe është lehtësim, sepse është arritur një javë para afatit përfundimtar.

Back to top button
Close
Close