0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталПолитика

Барањата за апанажа на функционерите на кои им престанал мандатот на седница на матичната собраниска Комисија

Собраниската Комисија за прашања на изборите и именувањата денеска ќе ги разгледува барањата за остварување  плата по престанок на функцијата на избраните и именувани лица од Собранието на Република Северна Македонија.

Back to top button
Close
Close