0_Web_AktualeShkupShoqëri

Banorët e Sarajit i dorëzojnë stufat e vjetra me drurë dhe naftë

Në Komunën e Sarajit sot filloi aksioni i madh ekologjik i Qytetit të Shkupit dhe Qeverisë për dorëzimin e stufave të vjetra që përdorin lëndë djegëse joekologjike në këmbim të kondicionerëve inverter për ngrohje, si një nga masat për ta luftuar ndotjen e ajrit.

Back to top button
Close
Close