Lajme nga komunatServise informueseShkup

Banorët e rrugës “Vostaniçka” nesër pa ujë

Nga NP Ujësjellës dhe kanalizim raportojnë se përdoruesit e rrugës "Vostaniçka" në komunën Kisella Vodë nesër do të mbeten pa ujë.

Shkup, 17 shtator 2020 (MIA) – Nga NP Ujësjellës dhe kanalizim raportojnë se përdoruesit e rrugës “Vostaniçka” në komunën Kisella Vodë nesër do të mbeten pa ujë.

Ndërprerja e furnizimit me ujë do të bëhet për shkak të vendosjes së një lidhje në rrugën “Vostaniçka”, në periudhën nga ora 8:30 deri në përfundimin e punës. mb/

Back to top button
Close
Close