0_Maqedoni.PortalShkupShoqëri

Banorët e Gazi Babës dhe Aerodromit të cilët aplikuan për inverterë prej sot deri të dielën t’i dorëzojnë shporetët e vjetër

Banorët e komunave të Gazi Babës dhe Aerodromit të cilët kanë aplikuar për subvencione për blerjen e kondicionerëve në Qytetin e Shkupit gjatë fundjavës së zgjatur (nga sot deri të dielën) do të munden të dorëzojnë shportetët e tyre të vjetra me dru ose të naftës në Vardarishte. Aksioni do të zgjasë nga ora 10 e mëngjesit deri në ora 16 pasdite, njoftoi Qyteti i Shkupit.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close